Türkçe İngilizce

Ürün Grupları


Markalar

Anlaşmalı Kargolar

Kargo Takip

Yüksek kaliteli dehidre kültür ortamı üretiminde uluslararası ün kazanmış olan LABM;  açık adıyla “London Analytical and Bacteriological Media”  1971 yılında İngiltere Lancashire-Bury’de kurulmuştur.

1970’lerin başından bugüne kadar firma, kendi dehidre kültür ortamlarını geliştirmekte olup, artan üretim kalitesiyle sanayi laboratuarlarının Birleşik Krallıktaki ideal tedarikçisilerinden biri olmuştur.

1995 yılında International Diagnostic Group plc ( IDG) LABM’i alması ile birlikte LABM; güvenilir ve yüksek kaliteli mikrobiyoloji ürünleri alanında yenilikçi bir üretici olarak yerini korumakta ve tüm dünyada distribütör ağını yaygınlaştırmaktadır. Özellikle anaerobların kültür ve izolasyonu için geliştirdiği dehidre kültür ortamları ile ünlenmiş olan firma; gıda, sanayi, klinik, atık/atık su sektörleri için geliştirilen yenilikçi ve kaliteli ürünleri ile her geçen gün lider konumunu sağlamlaştırmaktadır.

 LABM, sağlam ve etkin Ar-Ge stratejileri ile dünya çapında müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermeyi ve aynı zamanda karşılaşılan zorluklara yardımcı olmayı hedeflemektedir.

LABM, ISO 9001:2000 ve ISO 13485 belgelerine sahip olup, klinik ürünlerin üretimi Avrupa IVD yönergesine ve CE’ye uygundur.

www.labm.com

Kemiteks Kimyevi Maddeler Tic. ve Ltd. Şti.

Barbaros Mah. Barbaros Hayrettin Pasa Sok. No: 2 / A Kat: 1-2 34746 – Atasehir / Istanbul

Telefon: +90 216 449 58 70 - 73 ( Pbx ) Faks: +90 216 449 58 72

Powered by     Design  Software