Türkçe İngilizce

Ürün Grupları


Markalar

Anlaşmalı Kargolar

Kargo Takip

 

Güvenilir ve yüksek kalitede bakteriyolojik ürünlerin geliştirilmesi ve üretiminde uluslararası üne sahip Liofilchem®; 1983 yılında kurulmuştur.

Müşteri memnuniyeti ve ihtiyaçlarını herşeyin üstünde tutan firma, artan ürün kalitesi ile her geçen gün büyümesinin sonucu olarak Liofilchem® markasını dünya çapında yaymaktadır.

Endüstriyel ve Klinik Mikrobiyoloji ana başlıkları altında yaklaşık 2000 ürün sağlayan Liofilchem®; sunduğu geniş ürün yelpazesi ile müşterileri için tüm malzemelerini tedarik edebilecekleri tek bir durak olarak hizmet etmektedir.

Liofilchem®; mikrobiyal tanı ve duyarlılık test sistemleri, MIC test stripleri, antibiyotik diskleri, dehidre kültür besiyerleri, selektif supplementler, petri ve tüpte hazır besiyerleri, dip-slidelar, gıdalarda kimyasal ve mikrobiyal tarama testleri ve sterilizasyon proses kontrolü için biyo-indikatörler üretmektedir.

Tüm üretim ve kalite kontrol proseslerinin gerçekleştirildiği 7000m2’lik 2 ayrı tesis, uluslararası in-vitro diagnostik üretim önerilere göre inşa edilmiştir.

Müşteri çoğunluğunu ilaç firmalarının oluşturduğu Liofilchem®'ın üretim prosesleri,  ilaç firmalarının yüksek standartlarına uygunluk göstermektedir.

Tüm dünyada yaygın kullanım ağı olan ve bunu genişletmeye devam eden Liofilchem®; ISO 9001 ve ISO 13425 sertifikalarına sahipitir.

www.liofilchem.net

Kemiteks Kimyevi Maddeler Tic. ve Ltd. Şti.

Barbaros Mah. Barbaros Hayrettin Pasa Sok. No: 2 / A Kat: 1-2 34746 – Atasehir / Istanbul

Telefon: +90 216 449 58 70 - 73 ( Pbx ) Faks: +90 216 449 58 72

Powered by     Design  Software